Bilder fra de siste dagene

Halla! Har ikke blogget på noen dager, har egentlig ikke noe forklaring på det, men det har bare blidt slikt. Det er veldig godt å ha vinterferie! I morgen skal jeg til frisøren å klippe meg! 

På lørdagen spiste vi(familien) biff til middag, og til forrett hadde vi sushi. Det var første gangen vi spiste det så vi kjøpte en liten pakke. Den første biten jeg smakte var egentlig veldig god, jeg dyppet den bare litt i sausen. Men den andre biten mistet jeg i sausen fordi jeg skulle bruke de spise pinnene som jeg ikke er noe flink til. Så når jeg puttet den biten i munnen som var full av saus, spyttet jeg den ut før jeg fikk puttet den ordentlig inn i munnen! Men ellers smakte sushi veldig godt!

Senere på kvelden fikk jeg besøk av Janita og Signe♥ Vi hadden en chill jentekveld!Vi så batman, men jeg sovnet av etter en stund. Så når jeg voknet igjen når filmen var ferdig var klokka rundt 2, og da ble jeg lys våken. Så det ble til at jeg og Janita la oss halv 5 mens Signe la seg i 3 tiden tror jeg.

I går kveld lagde jeg grove vafler til familien. Jeg diktet opp min egen oppskrift, og de ble veldig gode, og mettene.Var kjempe godt!

I dag når jeg sto opp lagde jeg meg grøt♥Elsker grøt!!

Jeg har besøk av mitt lille søskenbarn, hun er 3 år gammel. Så hun ligger å sover nå, veldig koselig å ha henne på besøk!

Hva har du gjordt de siste dagene?

-Tea♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design av:


INGVILD AASHEIM hits