Blogg

NY BLOGG

------------------------>    http://n0bodyknows.blogg.no/   <---------------

My bucked list

-Tea♥

Day 25 - Kameraet ditt


Canon EOS 1100D

-Tea♥

Day 24 - Lommeboken din

Lommeboka mi!
-Tea♥

Day 23 - Et bilde av deg selv i dag

-Tea♥

På flyplassen

Heisann :)
Nå skal jeg snart ta fly fra Sandnessjøen til Bodø! Sitter å venter på at vi skal få gå om bord i flyet :)
Det er mye bedre å ta fly i en halv time isteden for å ta hurtigbåt i seks timer.. :)

Pakket inn julepakker i helga når jeg var hjemme:)

Mamma fant sin gamle Marilyn Monroe cd-plate, så da fikk jeg den!

-Tea

Nye vintersko

Heisann!
I går kjøre jeg meg vintersko! Har letet lenge etter det nå, så var glad når jeg endelig fant det :)

Timberland vintersko! <3

-Tea<3

Jeg er tilbake!

Heisann!
Nå er jeg tilbake etter en alt for lang pause! Jeg har savnet å blogge men har liksom aldri giddet å starte, men nå er jeg her!
Jeg kommer ikke til å blogge fem innlegg om dagen, men jeg skal prøve å blogge et innlegg om dagen:)

Her er det jeg har på meg i dag :)

Fikk et spørsmål om jeg hadde laget sminke kolleksjons videoen, og svaret er nei.. men nå har jeg ryddet i sminken min så jeg har tenkt å lage den i nermeste fremtid.

Mine nye neggelakker fra Bianco :)

Dette bildet er fra lørdags kvelden da jeg koset meg med taco :)

-Tea<3

Justin Bieber konserten!

Jeg var en av mange som ikke fikk billett til Justin Bieber konserten i april til neste år. Jeg satt lenge å skrek og er fremdeles veldig lei meg!
Nå har meldt meg på alle konkurransene om å vinne billetter til konserten. Jeg har veldig lyst til å dra og det vet jeg at det er fler som vil! Når billett salget startet på Billettservice kollapset siden og mange slet med å komme seg inn på den. Jeg og mamma satt med hver sin data for å prøve å få tak i billett. Ca. ti over ni klarte mamma å få en DC(
Diamond circle) billett og hun begynte å fylle ut det som skulle fylles ut. Det sto at vi hadde 15 minutter på oss til å gjøre ferdig bestillingen. Når mamma skulle velge at hun skulle bruke MasterCard for å betale, da klikket hele siden og hun ble "kastet" ut av bestillingen og da hadde hun fortsatt 6 minutter igjen på å gjøre ferdig bestillingen! Da ble jeg kjempe irritert over at det i det hele tatt kunne skje! Vi begge prøvde å komme oss inn på siden igjen men havnet bare i køen..

Billettservice sa at de ikke trodde det skulle bli så stor pågang. De hadde forventet halvparten av antallet som prøvde å få billett.  Da tenkte jeg bare at de ikke får mye med seg (de kunne ha sjekket hvor mange som fulgte han på Twitter, det er ca. 25 millioner!) og de fikk jo sjokk når han var i Oslo sist gang for det ble sånn kaos!! Vær litt mer føre var!

Det var 42 000 billetter og 125 000 som prøvde å få kjøpt klokken 09.00 på torsdags morgenen. Og Billettservice sa at de lett kunne ha solgt ut 4-5 konserter. Det tok ca. 40 minutter før alle billettene var utsolgt. Litt senere på dagen kom det på flere nyhets nettsider at det var flere som solgte falske billetter og at folk måtte være forsiktig med å kjøpe.

Jeg ser at det er mange som selger billetter på facebook og tar veldig mye betalt. Jeg synes det er litt mistenksomt at det er flere hundre gutter som har kjøpt billetter bare for å selge dem videre. Jeg tror mange er falske ihvertfall! De som selger billettene selger til de som byr mest. Jeg har sett noen by over 3000 kr for en vanlig ståplass som originalt koster ca. 650 kr! Jeg synes det er dumt at noen folk kjøper billetter bare for å selge dem, dyrere! Det er teit  at folk gjør slikt og utnytter desperate Beliebers! Jeg har hørt om noen som tar 40 000 kr for EN billett!! Det er jo helt syyykt! Det var en mor som betalte 10 tusen for to billetter, en til hun selv og en til den 11 år gamle datteren hennes. Hun hadde lovet datteren å gjøre alt hun kunne for å få tak i billetter.

 

Har du billett til konserten?

-Tea♥
 

 PS: Del gjerne dette innlegget med flere :)

Snuksniksnak

Heisann! Har fått nytt design, men er ikke helt ferdig med å fikse det. Hvis du trykker på arkiv kommer det ikke opp noe, for hun som har laget designet har ikke lakt ut koden for arkivet.. Så hvis hun ikke legger det ut, må jeg bytte på nytt - så derfor gidder jeg ikke fikse noe mer på det.
Var egentli bare det jeg skulle si, skal prøve å blogge litt i morgen siden jeg nå egentlig har sommerferie! Skal bare på skolen på torsdagen for å få vitnemål, og så skal jeg si hade til klassen!


Slenger inn et bilde av meg fra i fjord sommer!

-Tea♥
 

Plis hjelp meg!!

Kan dere stemme på meg?

http://www.facebook.com/EFNorge?v=app_129764153762486&app_data=entry_id%3D6391088 

Hadde blitt helt sinsykt glad hvis noen gjorde det! ♥

-Tea♥

Bilder til header

iaa1996.blogg.no lager veldig fine headere og hun skal lage til noen som ønsker seg det. Jeg har veldig lyst på en header fordi jeg ikke har noen. Headeren må være i størrelsen 960px - 300px 
Det er ikke nøye hvordan den ser ut. De headerene som iaa1996.blogg.no har på bloggen sin er veldig pene! Men blogg navnet mitt må være med ;)

-Tea♥

IXUS VIP-blogger

Heisann!
Jeg har veldig lyst til å bli en IXUS VIP-blogger så jeg tenkte jeg skulle skrive om det.
 -Hvorfor du ønsker å bli en IXUS VIP-blogger:
Jeg ønsker å bli en IXUS VIP-blogger fordi jeg er veldig glad i å ta bilder og bruker å ta bilder ofte. Jeg har et speilrefleks kamera fra Canon som jeg elsker, men det er så stort og tungt å ta med seg over alt. Hvis jeg hadde hatt et slikt lite og lett kamera, kunne jeg ha tatt det med meg over alt og fått tatt enda flere bilder til bloggen. Jeg mener det er et perfekt kamera for en blogger! Jeg ønsker meg det kamera men har ikke rå til det fordi jeg ikke har noe jobb, så hadde vært perfekt å kunne fått muligheten til å fått et slikt kamera og i tillegg kunne skrive om det og anbefale det til andre. Canon IXUS 510 HS virker som et helt genialt kamera, og jeg har veldig lyst på det!
- Hvorfor trådløs opplasting er en nyttig funksjon for deg:
 Det er jo veldig nyttig fordi da kan man mobilblogge veldig enkelt. Og når man skal legge inn bildene man har tatt inn på dataen, så trenger man ikke å lete over alt etter kabelen for å overføre bildene når man kan gjøre det via Wi-fi! 

-Tea

ix5vip

Jeg er her!

Heisann! Endelig er det internett igjen på skolen! Vi har vært uten internett siden forrige tirsdag, det har vært helt menings løst å være på skolen... Ingen ting å gjør! I går fant jeg ut at jeg ikke skulle ta med pc siden vi ikke har bruk for den på onsdager, men så tenkte jeg at hvis vi får internett må jeg ha noe å bruke. Så jeg fikk låne ipaden til bror!! Det går ikke å legg inn bilder hvis jeg ikke har blogg appen..
Men skulle bare si at jeg lever å skal prøve å blogge litt mer :)

Reggis fri!Heisann! Fikk av tannreguleringen i dag! Ble litt fornøyd, blir sikkert mer vant til det etter hvert! Fikk "plate" som jeg må sove med. 
Var bare det jeg skulle si!

-Tea♥ 

HjemmeHeisann! Nå har jeg kommet hjem fra Bodø, men det jeg har kjøpt kommer ikke før i morgen. Jeg må øve til norsk prøve som jeg har imorgen! 
Snakkess!

-Tea♥ 

Tomme ord fra russen!

Heisann! Ja jeg har da fått to kommentarer fra Anonym, antageligvis en russ eller noe..
Men russen er jo ganske flink til å komme med tomme trusler.. 
Så jeg er ikke akkurat spesielt redd må jeg si. De må bare si hva de vil, blir ikke akkuratt redd av tomme trusler....
Og jeg har sjekket IP adressen og det er en PC på skolen. Kiss kiss ;**

-Tea♥

Escada

-Tea

escvinn2sg

Day 23 - Et bilde av deg selv i dag


Ja det er da et bilde av meg som jeg tok før jeg dro på skolen i dag.

-Tea♥

SpørsmålsrundeHeisann! Nå kjører jeg i gang med en spørsmålsrunde her på bloggen! Så det er bare å spørre i vei!!

-Tea♥

Svartelisten til russen!

Heiii bloggen! Se hvem som har havnet på svartelisten til russen:


"Du grei kanskje aldri topplistæ på blogg.no, men du ska få kom på vårres toppliseæ!"

Sånn ca slik reagerte jeg:


Det sier seg jo selv. Siden jeg ikke er på topplisten til blogg.no, noe jeg egentlig skulle ha vært! Så var de så søt at de satte MEG på en toppliste som de har laget♥ Jeg ble SÅÅÅ glad! Jeg vet jo at jeg er kjempe populær så det kom ikke som noe sjokk i det hele tatt! Jeg er bare så vant til å få mye oppmerksom het! Når de andre i klassen fikk vite at jeg var på svartelisten, de bare OMG! Men jeg tenkte bare ofc er jeg på den!! 

xoxo Tea♥

Muss muss ;*

PS: Jeg kom på en ting, jeg må jo begynne å skrive takke tale til siste skoledag, slik at jeg får takket de som synes jeg er så populær osv. Og så må jeg jo begynne å gå med penn i lommen hele tiden, kommer sikkert masse folk som vill ha autograf og ta bilde sammen med meg!♥

Tilbake

Heisann! Har fått nytt design såm dere ser, har ikke noe header enda og får ikke den midlertidige headeren til å passe.. Noen som kan hjelpe meg?
Nå er jeg tilbake etter en laang pause, har vært lite tid til blogging, og da tok jeg heller en pause en stund. Så nå er jeg tilbake og har fått litt mer motivasjon. Har noen produkter jeg vill vise dere og slikt, som jeg kommer til å skrive om etter hvert..

Hvis det er noen som kan/har lyst til å hjelpe meg med å lage en header og få den til å passe så blir jeg veldig glad? Har noen bilder jeg vill bruke..

-Tea♥ 

Bloggere jeg leser

Day 21 - Et sted du vil til akkurat nå

Syden!!!

-Tea♥

 

Day 19 - Det tiende bilde i den tidene mappen din


Bilde fra nyttårsaften.

-Tea♥

05.mar.2012

blogg har klikka, får ikke lastet opp noen teng

prøver igjen senere!

ERORRRR!

Day 18 - En artist du liker. (gutt)Justin Bieber♥

-Tea♥

Day 17 - En artist du liker. (jente)Miley Cyrus!  
Digger hun, klesstilen hennes og musikken hennes! 

-Tea♥

ESCADA

ESCADA

escvinn2rr

Vinn fete premier fra Cocio!

Er med på en konkuranse på blogg.no

-Tea♥

cociovinn

Gratulerer med dagen Elise


Vi har kakedag på skolen i dag, så det ble på en måte bursdags kake!
Marte som har baket den!

Gratulerer så mye med dagen, verdens beste Elise♥
Kjempe glad i deg♥

-Tea♥ 

Nytt design!!

Nå har jeg prøvd en stund på å få nytt design. Og fikk det nesten til tilslutt! Headeren passer ikke helt, men skal få ny og da skal jeg prøve å få den til å passe!

Ble egentlig ganske fornøyd! Nå satser jeg på at blogg lysten stiger!

-Tea♥

80 heart!


Bilde mitt har fått 80 hearts! Kult
Måtte bare si det!

-Tea♥

Day 15 - Ti ting du ønsker deg


Det er 19 ting jeg ønsker meg i tilfeldig rekkefølge!!

-Tea♥

Day 14 - Hva du spiste til middag i dag

Det er vell - Hva spiste du til middag i dag??
Spiste kjøttsuppe, tror jeg det heter..

Teit innlegg

-Tea♥ 

Day 13 - Kjendisen du er "forelsket" iJustin Bieber♥

Trenger jeg å si mer?

-Tea♥

Ny header

-Tea♥

Day 11 - Meningen bak bloggnavnet ditt

Meningen med bloggnavne mitt er at når jeg skulle lage meg ny blogg så ville jeg ha et kort bloggnavn som er lett å huske. Jeg prøvde veldig mange forskjellige navn, men alle var brukt. Viss noen tror at jeg hermer etter annais, så nei, det gjør jeg ikke. Da vill jeg heller si at jeg hermer etter caroiz 
Jeg tenkte da når jeg kom på navnet  (eller egentlig var det en veninne som kom på bloggnavnet) at det var Tea er, og da Tea is men da trodde jeg at alle kom til å si at jeg hermet, så da tok jeg Tea iz.

Så nå vet dere grunnen til blogg navne mitt!-Tea♥

Følg meg på Twitter!KLIKK HER for å komme til min twitter!

-Tea♥

Day 10 - Din verste uvane


Jeg snurrer på håret HELE tiden, 24/7! Så det er kjempe slitt, har gjort det helt siden jeg fikk hår på hodet!

-Tea

Day 8 og day 9 - Hva gjorde du idag? og Noe du gleder deg til, og hvorfor?

Day 8 - Hva gjorde du idag?
Ikke noe spess! Er på skolen atm! Sitter samme med Elise og vi jobber med photoshop!

 Day 9 - Noe du gleder deg til, og hvorfor?

Jeg har  ikke peiling!

Sakelig og langt innlegg!

-Tea♥


05.feb.2012

Blogglisten

Day 5 - Noe du savner

Er egentlig ikke noe jeg savner atm..-Tea♥

Jeg vil lese bloggen din!

Hva heter bloggen din?

Har vært innom alle som har skrevet bloggen sin i komentarfeltet! Artig å lese litt på andre blogger en topp liste blogger. Kommer sikkert til å gjøre dette flere gang senere :)

-Tea♥

Day 4 - Noe du gruer deg til

Det er egentlig ikke noe spesielt jeg gruer meg til annet en hverdagslige ting...

 

-Tea♥

Day 3 - Et magasin du leserBloggmagasinet Street Style

Day 2 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå

Torn med One Direction 
Men jeg liker denne versonen best, men det gikk ikke å legge den ut på bloggen:

http://www.youtube.com/watch?v=V5UQD61Tg3E

  

Stay med Miley Cyrus
Og her er live versonen: 

 

Og den siste sangen har jeg ingen anelse på vilken det er. Det må være en Justin Bieber sang, men klarer ikke bare velge en!

Day 1 - Et bilde fra i dag

1288005-1-1326493529105.jpg
Halla! Jeg kjøpte meg 6 kinder milk slice på Rema1000 til 3,50 stk! 
Jeg har tatt masse bilder idag som jeg tenkte jeg skulle legge ut, men jeg får det ikke til med den nye mobilden enda, så måtte bare sende dette bildet som mobilblogg til blogg.no. 

-Tea♥

49 days challenge

Tengte jeg kunne gjøre en slik. Da kan og må jeg jo blogge hver dag og har noe å blogge om!
Starter imorgen fordi jeg har ikke tatt noen bilder i dag. 

Day 1 - Et bilde fra i dag.

Day 2 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå.

Day 3 - Et magasin du leser.

Day 4 - Noe du gruer deg til.

Day 5 - Noe du savner.

Day 6 - Antrekket ditt i dag.

Day 7 - Det du kjøpte deg sist.

Day 8 - Hva gjorde du idag?

Day 9 - Noe du gleder deg til, og hvorfor.

Day 10 - Din verste uvane.

Day 11 - Meningen bak bloggnavnet ditt.

Day 12 - Sminken du bruker.

Day 13 - Kjendisen du er "forelsket" i.

Day 14 - Hva du spiste til middag i dag.

Day 15 - Ti ting du ønsker deg

Day 16 - Et bilde av deg for 13 år siden.

Day 17 - En artist du liker. (jente)

Day 18 - En artist du liker. (gutt)

Day 19 - Det tiende bilde i den tidene mappen din.

Day 20 - De 3 sangene du aldri går lei.

Day 21 - Et sted du vil til akkurat nå.

Day 22 - Din favorittscene i en film.

Day 23 - Et bilde av deg selv i dag.

Day 24 - Lommeboken din.

Day 25 - Kameraet ditt.

Day 26 - Et weheartit bilde du elsker.

Day 27 - Et bilde du ler av.

Day 28 - Noe du ikke forlater huset uten.

Day 29 - Din favorittblogg.

Day 30 - En matrett du elsker.

Day 31 - Et bilde av deg du blir flau over å ha hatt som profilbilde.

Day 32 - En ferie du vil på igjen.

Day 33 - En sang som får deg til å gråte.

Day 34 - Noe du er redd for.

Day 35 - Hvordan ordner du håret ditt?

Day 36 - En dag i livet ditt, bilder tatt i løpet av dagen.

Day 37 - Hva har du som bakgrunnsbilde på dataen din?

Day 38 - En ting du aldri kommer til å gjøre.

Day 39 - Favoritt by.

Day 40 - En morsom youtube-video.

Day 41 - Et bilde av dyret ditt.

Day 42 - Et bilde du ikke vet hvorfor du har.

Day 43 - En sang du virkelig er lei.

Day 44 - Et bilde av deg selv for 3 år siden.

Day 45 - En venn du har hatt helt siden 1.klasse.

Day 46 - En oppskrift på en kake du elsker.

Day 47 - Et bilde av deg selv som du er seriøs på.

Day 48 - Et bilde av deg selv som du ler på.

Day 49 - Noe du aldri blir lei av å gjøre.

Bli uken blogg!

Vil du bli ukens blogg på bloggen min?
Det eneste du må gjøre er å trykke "liker" på siden min på face! KLIKK HER   
Og kommenter dette innlegget!
Enkelt og greit... 

 

-Tea♥

Header til Aurora!

Dere ser ikke hele bildet, men det er fordi jeg har lastet det opp i 800 px. 

 

Værsågod Aurora / www.auroran.blogg.no 

-Tea♥

Ny header!Jeg har fått ny header som dere sikkert ser. Jeg har redigert den i photoshop!

Hva syns du?

-Tea♥

Ukens blogg ble..

http://kajaip.blogg.no/ !  

 

-Tea♥

Ukens blogg!

Jeg tenkte jeg skulle starte med ukesn blogg!
Hver søndag trekker jeg ut en av leserene mine som kommenterer mye til å bli ukens blogg.
Da linker jeg til den bloggen i sidemenyen i en hel uke.  

Jeg trekker den første nå på søndag!
Så det er bare å kommentere! -Tea♥

Slik får man Meny under header! 

1. Gå inn på Design - Rediger - Maler og velg Forside(Du må lime inn denne koden på alle sidene(forside, arkiv, innlegg, katogori) hvis du vil at menyen skal vises der også). Trykk ctrl+f (søk) og skriv <p>${BlogDescription}</p>  en linjer under er den en linje der </div> står,(under </div> skal koden stå)  trykk enter og lim inn denne koden under:

 

<div id="menyboks" class="meny">
<ul>
<li><a href="http://www.teaiz.blogg.no">&nbsp;Forside</a></li>
<li><a href="http://www.teaiz.blogg.no/1317744760_om_meg.html">Om meg</a></li>
<li><a href="http://www.teaiz.blogg.no/foto.html">Foto</a></li>
<li><a href="http://www.teaiz.blogg.no/klr.html">Klær</a></li>
<li><a href="http://www.teaiz.blogg.no/shopping.html">Shopping</a></li>
<li><a href="http://www.teaiz.blogg.no/hverdag.html">Hverdag</a></li>
<li><a href="http://www.teaiz.blogg.no/forskjellig.html">Forskjellig</a></li>
<li><a href="http://www.teaiz.blogg.no/video.html">Videoer</a></li>
</ul>
</div>

 

(NB!Bytt ut "www.teaiz.blogg.no" med lenkene til dine sider/blogg)

 For å velge hva kanppene skal hete, så endrer dere på det som står her:

<li><a href="http://www.teaiz.blogg.no/video.html">Videoer</a></li>
<li><a href="http://www.teaiz.blogg.no/forskjellig.html">Forskjellig</a></li>

Det er viktig at dere ikke fjærner noe av koden, det eneste dere kan forandre er det markerte:
<li><a href="http://www.teaiz.blogg.no">&nbsp;Forside</a></li> 

 

2. Lim inn denne koden øverst i Stilsett(CSS):

 

#menyboks{
height="40px";
background:#ffe3e9;
}
.meny ul{
list-style-type:none;
}
.meny li{
display:inline;
}
.meny a{
float:left;
width:100px;
text-decoration:none;
color:white;
font-weight:bold;
font-size=14px;
padding:5px;
border-right:1px solid #FFFFFF;
font-family:"Verdana";
}
.meny a:hover{
background:#F5DEB3;
}

 

For å endre på vargen på knappen må du finne den fargen du vil ha (fargekode) og bytt den ut med den som står her den er streket under:  

.meny a:hover{
background:#F5DEB3;
}

 

LINK TIL FARGEKODER HTML

Jeg vet jeg er ekstremt dårlig til å forklar men jeg håper dere skjønte noe.
Hvis dere ikke får til eller at det blir feil, så bare si ifra så skal jeg prøve å hjelpe dere.
Fikk du det til?

-Tea♥

Om meg

Litt fakta om meg;

Jeg heter: Tea Andreassen Åker
Jeg er: 16 år
Og født: 10 August 1995
Jeg bor på Dønna, en liten øy i Nordland(Noen timer unna Bodø)
Jeg går Design og håndverk Vg1 (DH1A♥) på Sandnessjøen videregående skole.
Jeg bor hjemme sammen med mamma, pappa og storebror + katten min♥ 
Jeg liker egentlig ikke å lese med i sommerferien startet jeg å lese twilight bøkene og jeg bare ELSKER dem! Filmene også♥ Team Edward her!♥
Jeg liker å ta bilder og kamera jeg har er Canon EOS 1100D (EF-S 18-55 IS II)
Jeg er en glad og livlig jente, elsker å prate! Har mange gode venner som jeg ikke kunne ha levd uten♥ Jeg liker å prøve nye ting og møte nye mennesker!

(Det kommer sikkert mer her senere, hva mer vil dere vite?)PS: Jeg har dysleksi, (det er lese og skrive vansker)
så derfor kan det hende at det er feilskriving innimellom og at det ikke blir så mye tekst i innleggene.

Er det noe mer du lurer på så er det bare å spørre!?

-Tea♥

Er du snill?Har du lyst til å like siden min på face? Klikk på bildet eller HER for å komme til siden!
Da kan dere se på face når jeg gjør nye oppdateringer osv. 

Takk til dere som gjør det♥

-Tea♥

Han er verdens mest sexy mann!

For andre året på rad har Glamour UK kåret Robert Pattinson til verdens mest sexy mann.

Nå er det nok en gang offisielt ? Kristen Stewart kan fortsatt skryte av å være kjæreste med verdens kjekkeste mann. Rob kommer originalt fra London, men har de siste årene oppholdt seg mest i USA på grunn av filmkarrieren. Kåringen av verdens mest sexy mann kommer i novemberutgaven av Glamour UK, og magasinet har allerede avslørt at Robs Twilight-kollega, Taylor Lautner kapret til seg andreplassen. Nok en gang måtte han se seg slått av Robert. InStyle Magazine kåret også kjekkasen og Kristen Stewart til årets stiligste par.

Innspillingen av deres neste film Breaking Dawn: Part One er over, og første del kommer på kino allerede neste måned, 18. November. Andre del kommer ikke før på samme tid neste år.

?So for the second time on the spot, R-Patz is crowned your sexiest man on the plane. He?s wrestled the top spot from his co-star and ? votes combined ? proves the love among the Twi-hards is still strong. And that?s only set to intensify when ?Breaking Dawn? hits cinema screens next month. Yes. you?ll once again get to ogle Edward in all his brooding, marble-skinned glory! Oh and we finally get to see the big sex scene. Team Edward, prepare to lose your shiz!?, skrev Glamour UK etter at kåringen var avsluttet.

Bildekilde: Getty

LINK!

Og jeg er bare SÅ enig, han er bare så NAM! Åh, jeg elsker han!♥♥

Synes du han er verdens mest sexy mann? Det synes jeg!

-Tea♥

Fuck you and good night!


Natta bloggen♥

-Tea♥

Jeg er med i en konkuranse

Max Factor

Har meldt meg på enda en konkuranse hos Max Factor!

Les mer HER

Disse venninnene har jeg valgt: Anna Martine, Nina, Elise, Simone, Aurora, Marte, Janita og Signe♥


Anna Martine, meg og Nina♥

Janita, Signe og meg♥

Simone♥

Elise♥

Marte og Aurora♥


Hele klassen min♥

Disse jentene har jeg TUSEN gode minner med♥

maxvinn
-Tea♥

Nå sitter jeg på lille torget og drikker frappe sammen med Camilla!

1288005-1-1317210457009.jpg
Nå sitter jeg på lille torget og drikker frappe sammen med Camilla!

-Tea♥

Blogurat

Jeg har presentert bloggen min på Bloggurat.

Nå har jeg registrert meg på Bloggurat.

Max Factor

Hvilken header skal jeg ha?
Nr. 1 - nr. 2 eller nr. 3?

Jeg har laget alle headerene selv i Photoshop :)

-Tea♥

Hvilken header?


nr. 1

nr. 2

Jeg har redigert bildene i photoshop og her er orginal bildene:
Hvilken header skal jeg ta? 
Det er bare en midlertidig header.. 

-Tea♥

Ny blogg!

Heisann!
Nå har jeg fått meg en ny blogg, endelig!
Jeg fikk litt hjelp med å få finne et blogg navn, teaiz.. Det var veldig random egentlig menmen..Dette er skole bilde mitt, ble litt fornøyd.

-Tea♥

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Design av:


INGVILD AASHEIM hits