Hverdag

Dagens middag på film!

Syns om videoen?

-Tea♥

 

Dagen i dag

Heisann!
I dag var jeg å tok solarium på Brun og Blid etter skolen, det var sykt godt! Etter det GIKK jeg hjem fra byen, det tok ca. 40 minutter, var en veldig fin spasertur. Mens jeg gikk begynte det å snø veldig, så når jeg kom inn døra var hele hetta fylt med snø. Uansett.. På skolen i dag øvde vi på å føne herre frisyrer, fikk det ganske godt til egentlig. Her er altså mannen min ♥Så nå sitter jeg med en leire maske som jeg straks skylle av, vi skal nemlig ta skolebilde i morgen og da må jo huden være fin :)
Men det var bare litt fra dagen i dag, skal prøve å være flinkere men å blogge, haha, det kommer ikke til å vare...

-Tea♥ 

Twilight premiere

Heisann:)
I kveld klokken 00.04 skal jeg på premieren at Twilight Breaking Dawn part 2!! Signe og Janita kommer i kveld å skal være med å se filmen og så skal de være til meg resten av helga :)
Vi har gledet oss i ett år nå, og når er dagen endelig her!!
Har ryddet litt i dag etter skolen og så har jeg baket brød :) Så nå sitte jeg bare å venter på at jeg skal ta bussen til flyplassen for å hente de :)

Styrk

Tine har jo kommet med en ny melk som heter Styrk. Jeg tenkte jeg måtte prøve den, for å smake om den smaker like godt som vanlig melk.

Det er jo ingen fett i melken og det er jo bra!
For å finne ut om melken er god tok jeg å smurte på to brødskiver med nugatti, siden det er det beste å spise ved siden av melk!

Og gjett hva! Den var faktisk like god som vanlig melk, så jeg tror jeg kommer til å drikke den videre fremover :)

Har du smakt den?
-Tea<3

I frisørsalongen!

Heisann!
Denne uka begynte vi å jobbe i den nye salongen på skolen! Nå har vi startet med klipping og føking, og det er kjempe morsomt.
Jeg har tok litt bilder av salongen i går:

Her er saksene mine! De er så pene!!

Meg med sakse belte mitt!

Litt bilder av det ene hode mitt.

En del av salongen.

Christina!<3

Warsjin, Marte og meg!

Ja, litt bilder fra gårsdagen i salongen..

-Tea<3

Dagen i går i bilder

Dette var de eneste bildene jeg tok i går, men jeg gjorde egentlig ikke noe spesielt i går. Jeg var hjemme hele dagen siden vi er permitert fra skolen. Det begynner å bli kjedelig å ha så mye fri.. Spesielt siden jeg bor alene. I dag er siste dagen med fri, så i morgen må jeg på skolen 08.10!
Grunnen til at jeg er så tili oppe i dag er fordi at pappa drar hjem fra jobben/båten i dag og han må vente til flyet går, så da skal jeg møte han! Lenge siden jeg har sett han nå!

Snakkes!
-Tea<3

Helga

Heisann!
Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder som jeg tok i helga. Var i Tromsø for å se det nye søskenbarnet mitt<3 Han er kjempe søt, og kjempe liten! Har er en måned i dag. Og gjett hva!! Jeg skal være gudmor! Jeg håpet at jeg fikk bli det og det ble jeg!! Er kjempe glad for det!

Jeg legger ikke ut bilder av babyen fordi jeg spurte ikke om det var greit, så da synes jeg ikke det er rett å gjøre det.

Jeg og Kristoffer var på Kino og så "Tina og Bettina the movie"!

I dag har jeg ikke vært på skolen fordi vi er permitert frem til torsdagen. Så i dag har jeg sovet lenge og vasket klær!! Hehe, morsomt.
Jeg var en liten tur i byen, fant ut seks minutter før bussen gikk at jeg skulle dra, så jeg måtte pakke ned i veska og løpe ned til bussen!

Har sett på film i kveld og drukket kakao<3

-Tea<3

Bilder fra dagen min

Meg rett før jeg dro på skolen i dag!

Christina, Marte og meg i kantina. Warsjin skulle absolutt ta bilde av oss :)

Christina og Warsjin♥

Kom hjem og tok på meg chille klær!♥

Og her er bilde av kveldsmaten min!!♥

Syns om bildene?

-Tea

Mitt lille palace!

Heisann!
Jeg har tenkt til å vise hele den lille leiligheten min, men jeg har ikke fått spisebord enda så det ser litt tomt ut. Men jeg tenkte jeg kunne vise dere litt av den nå!

Her er ett bilde som jeg tok når jeg nesten hadde fått inn alt. Bildet et veldig gult for det er tatt på kvelden og jeg har ikke så mye lys. Og når det er litt mørkt blir det ikke så brae bilder med iPaden.

Dette tok jeg for to dager siden tror jeg. Her ser dere at jeg har fått en matte og litt rot :)
Dette bildet er også egentlig ganske mørkt..

Ja, her er bare et bilde av halle meg som slapper av!

Syns?
-Tea♥

Klasse tur!

Halla! Lenge siden sist nå, men samma det. Nå har jeg flyttet til Bodø og bor i en liten leilighet for meg selv. Litt rart å bo alene men det går bra! Jeg går frisør på Bodø vgs for de som ikke vet det, og jeg trives kjempe godt i den nye klassen min og har allerede blitt godt kjent med noen! :) 
I dag var vi på tur med A-klassen (den andre frisør klassen, vi er B klassen for BEST!) Vi gikk en liten sti inn i skogen og der grillet vi og koste oss♥


Marte♥


Warsjin ♥ 

Christina, Marte og Warsjin ♥ Utedo.. bokstavelig talt!

Var tidlig ferdig i dag, klokken 12 ca. Så jeg tenkte jeg skulle ta meg en tur på City Nord om en halv time!

-Tea♥ 

Trondheim i morgen

Hallo!
I morgen drar jeg og mamma til Trondheim for å shoppe og kjøpe ting til hybelen min på Ikea! Vi skal være der ett par dager og jeg hoper at det blir en bra tur!
Akkurat nå sitter jeg å ser på Keeping up with the Kardashians og spiser små godte. Har egentli veldig vont i hodet og jeg hoper det går over så jeg får til å sove i natt.

Jeg må starte å pakke så jeg blir ferdig!!
Snakkes :)
-Tea

Dagen min..

Heisann!
Nå er det tredje gangen jeg skriver dette innlegget! Hver gang jeg trykker på "ok" forsvinner teksten! Så iriterene! Og jeg klarer aldri å skrive det samme innlegget flere ganger...
Jeg gjør ikke så mye om dagen siden det er så stykt vær ute, det regner og er kaldt! Det jeg har gjort i dag er; Sjekket om jeg fikk pakken min fra ELF(det gjorde jeg ikke) laget middag og klippet plenen...

I går kveld leste jeg i New Moon og spiste gullerøtter med dipp :)

Pusle<3

Har lastet ned Emoji!

Snakkes!
-Tea<3

iPad!

Heisann! Jeg har fått meg iPad!! Er kjempe fornøyd med den! Fikk den i går i posten og har nesten ikke brukt dataen siden jeg fikk den :)
Jeg har nå begynt å bruke Instagram og Viddy, og jeg heter teaaker på begge. Dere må gjerne følge meg:)

På baksiden av iPaden står det Tea Aker (skulle egentlig være Å men det gikk vist ikke) og Believe!
Her er bildene jeg har på Instagram:

Før etter bilde av bade når jeg ryddet det :)

Barbie :)
Btw så har jeg hvit iPad, det er mamma sin jeg holder her.

Kveldsmaten i går :)

JB<3

-Tea<3

Dagen i dag

Heisann! Tenkte jeg skulle legge ut litt bilder fra i dag :)
Jeg og Julie var hos Ingeborg! Vi spiste taco og var ute å kjørte med båt i vannet de har ved siden av huse sitt! Var kjempe koselig å sitte mitt på vannet med båten å sitte og prate. Når vi skulle gå oppi båten dreit (bersjet) en måse på Julie og Ingeborg, og da begynte jeg å hyl flire! Når vi skulle legge til på den andre siden skulle jeg hoppe av båten og da sklei jeg utti vannet! Det var bare opp til knærne da.. Men jeg skrapte opp albuen og fikk et kutt i fingeren som svir :(
Litt senere fant vi ut at det var fredag den 13!!! Og det var derfor alt skjedde :( 


Søte Ingeborg som spiser pringles♥

-Tea♥

11.07.2012

Heisann!!
Jeg kom inn på skolen jeg hadde søkt på! Frisør i Bodø!! Jeg har egentlig ikke planer om å bli frisør, men jeg er bare ute etter å få studiekompetansen som jeg kommer til å få etter at jeg har gått frisør et år og åre etter skal jeg gå påbygging. Så skal jeg gå videre på høgskole osv. Så til høsten flytter jeg på hybel! Vis jeg finner en da, men har to på hånden som jeg kanskje skal dra å se på til helga. 

For dere som ikke vet det så er det -50% salg på http://eyeslipsface.no/! Jeg har akkurat bestilt litt sminke som jeg gleder meg til å få!! Klikk HER, for å finne koden du trenger! Jeg bestilte egentlig for ca. 400 kr, men det ble jo bare ca. 200 kr!! 

Jeg skal legge ut bilder fra Trænafestivelen i morgen eller noe, jeg venter på å få noen bilder som jeg også skal legge ut :)-Tea♥

27.06.2012

Halloo! Nå er det ikke lenge til jeg skal på Trænafestivalen! Den starter på torsdag i neste uke og jeg skal dit sammen med Signe♥ Jeg har kjøpt et STORT telt som vi skal sove i og det kommer til å blir så sykt dra, gleder meg!! Det er første gangen jeg skal dit, har aldri vært på festival før så det blir spennende! 

Nå som det er sommer har jeg starte å lese Twilight igjen, jeg leste alle bøkene for første gang forrige sommer og nå skal jeg lese dem på nytt. Jeg bare DIGGER bøkene og klarer nesten ikke legge dem fra meg! 


Skal du på festival i sommer?

-Tea♥

I går kveld

Heisann! I går var jeg hos Anna på jentekveld. Det var meg, Oda og Anna som var der, og det var kjempe koselig. Vi spiste reker og det var sikkelig godt! Til dessert spiste vi is, jordbær, smash, seigmenner og nøtter. Var en kjempe koselig start på sommerferien!


Oda♥

Anna♥
-Tea

God morgen

God morgen alle sammen!
-Tea♥ 

Romme mitt

Heisann! I går og i dag har jeg ryddet litt på rommet. Har fått meg ny seng som vi satt opp i går og jeg digger den!
Så her er noen bilder fra rommet:
Jeg har kjøpt fire plast kasser med hjul på som jeg har under senga med masse forskelig i, veldig praktisk! (Jeg skal fjerne den lilla tavlen jeg har over senga...)

Har tatt bort mye fra bulten min som sto der osv. Den hvite hyllen som står på pulten har jeg laget selv på skolen! Flinke meeg!! :D


Her er Justin Bieber hyllen min over senga♥

-Tea♥

Her


Heisann! Sorry for at jeg ikke har blogget på en stund. Har ikke hatt så mye å blogge om. Skal lage et innlegg på hva jeg kjøpte når jeg var på Mo, var der på fredagen.
Akkurat nå har vi norsk og Elise har begynt å krølle håre mitt.. Vi har grammatikk i norsken, og læreren leste nettopp opp en veldig morsom fortelling! 


For en stund siden tok jeg dette bildet med mobilen når jeg var på sko butikken, synes det var litt kult!

-Tea

Hybel?

Heisann! Nå sitter jeg å ser PH, og tenkte jeg skulle blogge litt i reklame pause. Nå for tiden er jeg veldig opptatt av at jeg kanskje flytter på hybel etter sommerfeiren. Og jeg har kjøpt kopper og fat som jeg skal ha med, og jeg har allerede litt fra før, noen glass og slikt. Fant også en oppvask kost som jeg fikk for veldig lenge siden og jeg har spart til jeg skal flytte, den er jo veldig søt da! 
Men uansett, jeg skal som sakt kanskje flytte på hybel til neste år, antageligvis til Bodø for å gå Frisør linjen. Jeg fikk vite i dag at det er 30 stykker som har søkt på den linjen, og så vidt jeg vet er det bare 15 som kommer inn! Så jeg må jobbe mye nå før skole året er over. Jeg driver å leter etter hybel, men det er ikke så mange og det er mange som er veldig dyre. Noen som vet om hybel i Bodø til en ok pris?

-Tea♥

De siste dagene

Halla! Har ikke blogget på noen dager nå. På torsdagen var jeg på Mo å shoppet, har laget en video der jeg viser hva jeg har kjøpt som kommer i dag eller i morgen. I går fikk jeg to møbler til rommet fra Ikea, en hylle/tv bord og et kles stativ. Jeg skal pusse opp rommet mitt litt, male gulvet og taket og den ene veggen som er lilla. Men det blir ikke før i poskeferien for nå driver mamma og pappa å pusser opp bade mitt og boden som blir til walk in closet!

Slikt ser det ut på rommet mitt nå, det er veldig rotete atm..Og siden badet mitt skal pusses opp nå, måtte jeg ta alle tingene mine ut derfra..


Så det er lit fult på rommet mitt nå..

Jeg gleder meg til alt blir ryddigt og fint. Og til at rommet mitt bilr lysere!!

Fikk to kommentar i går fra samme person, Berrtil og duerbortsjemt, må le litt..For det første så spiser jeg ikke godteri hver dag, og det innlegge var jo fra en lørdag, et er normalt å spise godteri på lørdager. Og jeg er ikke bortskjemt.. Og jo jeg blir veldig feeeet!
PS: Du er ikke flink i norsk.. det skrives bortskjemt meg K. Og så skal det ikke være og mellom til-bli..

Hva har du gjort de siste?

-Tea♥

Har vært til frisøren

-Tea♥

Bilder fra de siste dagene

Halla! Har ikke blogget på noen dager, har egentlig ikke noe forklaring på det, men det har bare blidt slikt. Det er veldig godt å ha vinterferie! I morgen skal jeg til frisøren å klippe meg! 

På lørdagen spiste vi(familien) biff til middag, og til forrett hadde vi sushi. Det var første gangen vi spiste det så vi kjøpte en liten pakke. Den første biten jeg smakte var egentlig veldig god, jeg dyppet den bare litt i sausen. Men den andre biten mistet jeg i sausen fordi jeg skulle bruke de spise pinnene som jeg ikke er noe flink til. Så når jeg puttet den biten i munnen som var full av saus, spyttet jeg den ut før jeg fikk puttet den ordentlig inn i munnen! Men ellers smakte sushi veldig godt!

Senere på kvelden fikk jeg besøk av Janita og Signe♥ Vi hadden en chill jentekveld!Vi så batman, men jeg sovnet av etter en stund. Så når jeg voknet igjen når filmen var ferdig var klokka rundt 2, og da ble jeg lys våken. Så det ble til at jeg og Janita la oss halv 5 mens Signe la seg i 3 tiden tror jeg.

I går kveld lagde jeg grove vafler til familien. Jeg diktet opp min egen oppskrift, og de ble veldig gode, og mettene.Var kjempe godt!

I dag når jeg sto opp lagde jeg meg grøt♥Elsker grøt!!

Jeg har besøk av mitt lille søskenbarn, hun er 3 år gammel. Så hun ligger å sover nå, veldig koselig å ha henne på besøk!

Hva har du gjordt de siste dagene?

-Tea♥

Endelig vinterferie!

Halla! Sorry for at jeg ikke fikk blogget sikkelig i går, men når jeg kom hjem var jeg så sliten at jeg gikk å la meg ganske tidlig. 
I går på skolen selgte de berliner boller og hjemme laget kakao♥ Så jeg måtte måtte jo kjøpe meg det, siden det var siste dagen før vinterferien.


Det var kjempe godt!

Tok et bilde av katten min som hoppet opp i vinduskarmen ♥  

Har du vinterferie?

-Tea♥ 

Borte i dag også


"I am so blogging this" t-skjorten min!

Nye kosebuksen min!Kristoffer ville prøve t-skjorta mi!

Halla! Nå er jeg til Kristoffer, mitt søskenbarn! Vi har sett film på den nye tv'en deres, og spist potetgull og popcorn i kveld. Nå skal vi straks legge oss, men jeg må bare forte meg å blogg før dataen min går fri for strøm.. 
Fant ut at jeg skulle dra på besøk til han, så jeg får ikke sovet i min egen seng i natt!

Har egentlig ikke noe mer å si, men Kristoffer tvang meg til å linke til bloggen hans og en komis... men det gidder jeg ikke!

-Tea♥ 

På Lille Torget

Nå sitter jeg og Marte på Lille Torget å drikker Latte og Kakao♥ Vi fikk ikke lærer resten av dagen, så vi dro ned til byen en tur. Var innom Cubus å kjøpte meg en blå kosebukse først!

-Tea♥

På besøk til Marte

Halla! Nå er jeg til Marte♥ Vi var ferdig tidlig på skolen i dag, så når vi kom hjem til Marte la vi oss for å sove litt. Jeg våknet og fant ut at jeg skulle blogge. Så nå sitter jeg på dataen og Marte ligger å sover ved siden av meg.
Haha, hun er så søt når hun sover!

Jeg skal sove til Marte i natt og vi skal spise brownies og is senere i dag! Det blir kos♥

-Tea♥

Too cool for school

Jepp, det stemmer! Jeg er for kul til å dra på skolen, så i dag ligger jeg hjemme i senga mi og chiller MAX!
Neida! Jeg er hjemme i dag fordi jeg spydde i natt. Føler meg ikke helt topp enda så jeg ligger i sengen min å prøver å få varmen i med, har to pledd på meg og fryser enda
Har på meg de gode og varme tøflene mine♥

-Tea♥

Lørdags kos


Gullerot dip potetgull smash og pepsi max♥The island! Kjempe bra film, Anbefales!!

Halla! Nå skal jeg snart legge meg. Jeg har kost meg skikkelig i kveld, sett film og spist litt snæks!
Veldig bra film jeg har sett, anbefaler dere å se den!
Har vell egentlig ikke noe mer å si, vi snakkes i morgen!

-Tea♥ 

Dagen i går

Halla! I går hadde jeg overnttings besøk av Marte♥ Hun går i klassen min og var hos meg for første gang i går.
Her er noen bilder fra i går som jeg tok med mobilen:


Marte på skolen!

På bussen..

På tur til butikken, hehe! Vi kjørte i grøfta!

Vi kjøpte Julekalender til 10 kr!! kostet egentlig 100!!
Søta♥

Også laget vi gullerotkake ♥ 

Det var kjempe koseligt å ha henne på besøk, vi koset oss masse♥

-Tea

Bilder fra helga!


Meg og Signe når vi fikser oss♥

Oda, Janita og Signe♥

Tre randome bilder av meg..
Meg, Sondre og Signe!


Pizza!

Elise♥

Meg og Veronika ♥

Halla! Var til en kompis sammen med masse venner i helga, var sykt morsomt! 
Det var masse folk der, det var bare gode venner og det var kjempe stemning!

-Tea♥

Roser er røde.. og hvite!


Nytt profilbilde på face!
Utrolige søte roser♥
Veldig random innlegg! 

Nå sitter jeg og venter på at postbilden skal komme, for pakken min fra nelly kommer i dag!♥
Nå kommer postbilden!!

-Tea♥ 

Kose kveld!Halla! Haha, dårlig fantasi på overskrifter. Jeg lagde meg en kopp med kaffe/latte i kveld å♥ men det må jeg slutte med, jeg ser at jeg har lakt sykt mye på meg i ansiktet og synes det er veldig ekkelt. Så jeg må vell bare begynne å trene igjen. Har tenkt på det lenge, men nå ser jeg at jeg MÅ! Haha, høres ut som jeg er i 40 års krisen! Men uansett...
I innlegget jeg skrev i går kveld, skrev jeg at jeg skulle legge meg og få en god natt søvn. Jeg sov ikke ett minutt i natt! Det er så slitsomt å ikke få sove om natta! Så nå skal jeg legge meg, og i natt ska jeg sove!  Natta♥

-Tea♥

Kvelds kos!Halla! I kveld har jeg koet meg med et glass kaffe og spist deilig brødskive med brunost! Tidligere i kveld tok jeg selvbruning med et håp på at jeg skal bli brunere, men synes det ikke funker noe spesielt mye. Skal kjøpe meg en ny selvbrunings krem som jeg kan prøve. Vet du om en bra? 
Skal legge meg nå, er klar for en ny uke med skole!

-Tea♥ 

Bloggebloggeblogge

Halla!

Jeg var så gira på å blogge igår, men så kom jeg meg inn på blogsoft. Jaja, skal blogge nå!
Har fjærna headeren min for jeg synes den var drit stygg! Skal ta nye bilder og lage en header så fort som muligt.
Tenkte jeg skulle lage et innlegg om sminken jeg bruker nå etterpå! 

Imorgen begynner vi på skolen igjen!! Jippi, det er det eneste jeg har gledet meg til hele julen! Not. Jeg var så sykt skolelei da vi tok ferie og det er jeg fremdeles. Men det skal bli litt godt å se de jeg ikke har møtt i ferien ♥ Det er vel egentlig alle i klassen det, haha!


Jeg fikk mobil av mamma og pappa i julegave + 500kr♥
Det er en HTC Radar
Det er en Windows mobil. Digger den!

Men nå skal jeg ta bilde av sminken min og lage ett innlegg om det, så skal jeg lage skoleboller♥

-Tea♥

Jeg prøver å komme tilbake

Heisann! 
Lenge siden sist!
Jeg kan vell ikke si at jeg har hatt en lang blogg pause, for sandheten er at jeg ikke har orket å blogge.. Har vært sykt lei av alt, ikke bare blogging men skolen og ja, alt som skjer i hverdagen. Og det gjør meg sykt sliten og utmattet...
Nå skal jeg prøve å begynne å blogge igjen, men kan ikke love noe. Nå er det jo jul og mesteparten av tiden går til familie og venner♥

Idag har jeg ryddet og pyntet litt til jul, skal vell pynte enda mer imorgen. Vi skal spise grøt med mandel i imorgen, og jeg håper jeg får mandelen!

Snakkes imorgen!!!

Bilder fra helga!

Heisann!
Sorry for at jeg ikke har blogget, men jeg har hatt besøk av Aurora hele helga♥
Tenkte jeg bare skulle skrive kort om hva vi har gjort! Her er bloggen hennes foresten; http://auroran.blogg.no/

På fredag var vi først på skolen i noen timer, vi hadde OD-dag den dagen, men vi to deltok ikke, vi ver heller på skolen sammen med de andre som heller ikke deltok. Vi så en film og hadde noen få enkle oppgaver om filmer, også var vi ferdig i tolv tiden, så det var en chill dag. Da dro vi ned til byen en tur, vi var å tok litt sol også. Så tok vi båten og bussen hjem til meg. Når vi kom hjem til med spiste vi middag og slappet av. Litt senere på kvelden tok vi ansikts maske!  

På lørdag dro vi først til frisøren fordi jeg skulle stripe og stusse håret litt! Aurora var så flink som satt å så på meg i over en time♥ Etter at jeg ver ferdig dro vi en tur på butikken før vi dro hjem. Da vi kom hjem hadde mamma og søskenbarnene mine (Julia(5) og Lovise (3)) leget kanelsnurer og boller, de var kjempe gode! 
Etterpå laget vi katteører til Aurora, var kjempe lett. Limte på to sorte trekanter på en sort hårbøyle. 
Vi spiste hjemelaget pizza til middag og så startet vi å fikse oss for å dra på fest!
Det var Halloween fest, så man måtte kle seg ut eller betale 50 kr mer for å komme inn. Jeg kledd meg ut som en prinsesse og Aurora som en kattepus♥ 

Søte Aurora som begynner å fnise når vi skal ta bilde♥Ignorer alt rotet ;$

Ikke akkurat en prinsesse kjole, men det var jo Halloween fest, da passer det alltid å ha på seg den lille sorte.LOL!

♥ 
Legger ikke ut bildene som vi tok etter festen, det tror jeg dere er glade for. Jeg så ut som et dass! Ikke Aurora, hun er alltid søt♥

På søndagen sov vi lenge! Sykt godt♥ Resten av søndagen så vi film og chillet♥

Hva gjorde du i helga?

-Tea♥

Sitter på Lille Torget

Heisann!
Nå sitter jeg og Aurora på Lille Torget♥
Skulle egentlig kjøpe meg mat her, men korautomaten funket ikke. Så jeg fikk bare kjøpt en kakao siden jeg bare hadde litt småpenger. FML!


Maten til Aurora...
Snakkes!♥

-Tea♥

Skole


Aurora og meg♥Kakao♥

Elise♥

Nå sitter vi i kantina og venter på at de siste skal bli ferdig med matte prøven. Sitter på face og drikker kakao!

Er du på skolen?

-Tea♥

Dette har offisielt vært en DRIT dag!!

Okei, dette har offisielt værte en DRIT dag!

Først idag når vi skulle ta bussen fra ferja og opp til skolen kom ikke bussen, det var piss rein og fult i buss skuret, så jeg ble piss våt. Så vi måtte bestille taxi for å komme oss på skolen. Men vi skal sende regningen til buss selskapet eller noe..

Så senere på skolen fikk jeg vont i hodet, ca. i tredje timen, og da hadde jeg vondt i hodet hele dagen!

Og tidligere i kveld skulle jeg skrive en oppgave i kvalitet og dokumentasjon. Det var egentlig en ganske lang oppgave, og når jeg var ferdig - ca. 4 sider, klikket dataen og dokumentet ble ikke lagret! Så jeg måtte skrive HELE oppgaven på nytt og jeg hadde brukt over en time!

Og nå, når jeg skal levere oppgaven på itslearning - som skal være inne om en time. Klikker hele itslearning tingen så jeg får ikke levert oppgaven!

Tumblr_lsg7lbwtav1qlzg48o1_400_large

Så nå er jeg ganske sur! 

Å nå har jeg kjempe vondt i hodet igjen!!

åh..

-Tea♥

Nå er det kveld

Heia!
Nå har jeg nesten akuratt kommet inn, har vært en tur til Anna♥
Imorgen skal jeg til Mo på en liten shopping tur! Skal kjøpe meg nye sko, tror jeg.
Men jeg må egentlig ordne meg klar til å legge meg, jeg må opp klokke halv syv. Drit, jeg hater å stå opp tidlig på fridager! 
Men vi snakkes imorgen. Egentlig et ganske menings løst innlegg, men jeg måtte jo si natta til dere!

Natta♥

-Tea♥ 

Sove forstyrrelser?


Jeg som har tatt med kamera mitt - brukte lukketid.

Nå må jeg bare gå å legge meg! Jeg er så sykt trøtt! Har gjespet i en time nå, så tror det er på tide å komme seg under dyna å få litt søvn. Jeg sovde ingen ting i går natt så jeg trenger en lang natt søvn nå. Hmm lurer på om jeg kan ha sove forstyrrelser eller noe, jeg sliter med å få sove godt om natta. 
Jeg vet, klokka er bare hall ti, men nå MÅ jeg bare legge meg! Skal høre på litt rolig og avslappene musikk av Yiruma♥  Vi snakkes imorgen! Natta♥

-Tea♥ 

Skolen

Heisann!
Nå har vi straks lunsj, skal spise sammen med Janita og Signe - tror jeg. 


Simone sine fingre, meg og Elise♥


Okei, må stikke!

Søndag = chille dag!

Halla!
Nå sitter jeg å høre på musikk♥ - lurer på hva verden hadde vært uten musikk, hehe. Chill søndag♥
Vi skal snart spise middag og så skal jeg og Kristoffer ut å møte folk eller noe. 

For de av dere som ikke vet det, så går jeg Design og håndverk, i DH1A♥  Sykt bra klasse!
Her er klasse bildet;


Det er en som har slutta på skolen, hun oppe til høyre i lilla jakke. Også har vi fått inn to nye i klassen som ikke er på bildet.  Det er ganske mange i klassen som har blogg, men kan ikke alle, så det skal jeg skrive senere :)
 

Webcamera bilder♥


Må bare beklage at det blir webcamera bilder, men det er fordi at minnekortet til kamera jeg har ikke passer i den nye skole dataen min :(  men jeg skal bestille meg speilrefleks så da blir det bra! De andre bildene jeg har på bloggen er tatt med Aurora sitt kamera. 'Bloggen hennes' 

Hva gjør du idag?
 
-Tea♥

Det er liksom ikke bare bare å finne en overskrift!

Heisann! 
I dag har egentlig vert en ganske rolig dag. Jeg er ikke hjemme denne helga. Er til søskenbarne mitt, Kristoffer - fordi resten av familien min er borte. Vi var på dolly å spiste sammen med kjæresten hans, var veldig koselig. Etter at hun dro hjem, dro jeg og Kristoffer på Lille torget - en kafe. Jeg kjøpte meg en frappe, som var sykt god!


Bilde han tok når vi var der meg iPhone, veldig fint..

Jeg har jo photoshop cs5, som vi fikk på skolen. Jeg har øvd meg litt med det, er ikke noe serlig flink. Har laget headeren min i det, og de andre som jeg ikke bruker (bilde lengre ned på bloggne) Har også redigert noen bilder der som jeg tenkte å vise dere;Dette bildet har jeg lakt mer lys på meg og gjort bakrunden uskarp.

Her er et outfit bilde som jeg har redigert. Det ble ikke så veldig bra, det ser dere kanskje, gjorde det ganske fort så ble litt dårlig i kantene..

Topp Cubus Tights Cubus Støveletter EuroSko Klokke Cmyk Øredobler Laget selv

Nå skal jeg og Kristoffer spise grandiosa! Så vi snakkes senere!

Bruker du photoshop til å redigere bilder?

-Tea♥

På skolæ!

Aurora som maler forskjellige rød farger.

Marte!

Amanda!


Vi jobber med farge nyanser i faget så vi skulle velge en farge å lage forskjellige nyanser av den. 
Nå driver Marte å lager vafler til hele klassen, hun er så snill♥ 
Skjer i din klasse? 

-Tea♥

Design av:


INGVILD AASHEIM hits