januar 2013

Dagen i dag

Heisann!
I dag var jeg å tok solarium på Brun og Blid etter skolen, det var sykt godt! Etter det GIKK jeg hjem fra byen, det tok ca. 40 minutter, var en veldig fin spasertur. Mens jeg gikk begynte det å snø veldig, så når jeg kom inn døra var hele hetta fylt med snø. Uansett.. På skolen i dag øvde vi på å føne herre frisyrer, fikk det ganske godt til egentlig. Her er altså mannen min ♥Så nå sitter jeg med en leire maske som jeg straks skylle av, vi skal nemlig ta skolebilde i morgen og da må jo huden være fin :)
Men det var bare litt fra dagen i dag, skal prøve å være flinkere men å blogge, haha, det kommer ikke til å vare...

-Tea♥ 

Day 25 - Kameraet ditt


Canon EOS 1100D

-Tea♥

Color Tattoo

Detter er mine fire "24HR Color Tattoo" Cream Eyeshadow fra Maybelline. Jeg elsker de! Alle fargene er kjempe fine og kjempe lett å legge på, og alle er kjempe godt pigmentert! Jeg lurte på om dere har lyst til at jeg skal skrive mer om produktene eller lage en video der jeg viser dere øyenskyggene og viser hvordan jeg legger de på? 

-Tea♥

Day 24 - Lommeboken din

Lommeboka mi!
-Tea♥

Day 23 - Et bilde av deg selv i dag

-Tea♥

I heart sale

I dag har jeg vært å shoppet på salg! Var på Kappahl og der hadde de masse accessories til 10-30 kr, det ble 85 kr for 5 smykker og et par med øredobber. Jeg kjøpte også en sort basic genser med høy hals og et sort skjørt.


Dette er fra HM, men jeg kjøpte mitt på Lindex, ser helt likt ut.

Liker du Januarsalg?

-Tea♥

Design av:


INGVILD AASHEIM hits