juni 2012

Outfit 290612


Topp Cubus // Cardigan Vero Moda // Bukse Veromoda..

Lenge siden jeg har hatt outfit innlegg, så tenkte jeg skulle ta ett i dag. Syns?

-Tea♥

Innkjøps video 290612

Syns om innkjøpet?

-Tea♥

Stay Tuned!Hallo! Nå har jeg akkurat spilt inn en innkjøps video som jeg skal laste opp, den kommer sikkert ut i kvled. Var på Mo i går på en liten shopping tur, og så var jeg i Sandnessjøen en tur i dag, måtte til tannlegen... Så skal vise hva jeg kjøpt, du ser noe av det på bildet over. 
Det komme også en video om NYX sminken som jeg bestilte meg, vet ikke om den kommer i dag eller i morge - stay tuned!

-Tea♥

27.06.2012

Halloo! Nå er det ikke lenge til jeg skal på Trænafestivalen! Den starter på torsdag i neste uke og jeg skal dit sammen med Signe♥ Jeg har kjøpt et STORT telt som vi skal sove i og det kommer til å blir så sykt dra, gleder meg!! Det er første gangen jeg skal dit, har aldri vært på festival før så det blir spennende! 

Nå som det er sommer har jeg starte å lese Twilight igjen, jeg leste alle bøkene for første gang forrige sommer og nå skal jeg lese dem på nytt. Jeg bare DIGGER bøkene og klarer nesten ikke legge dem fra meg! 


Skal du på festival i sommer?

-Tea♥

I går kveld

Heisann! I går var jeg hos Anna på jentekveld. Det var meg, Oda og Anna som var der, og det var kjempe koselig. Vi spiste reker og det var sikkelig godt! Til dessert spiste vi is, jordbær, smash, seigmenner og nøtter. Var en kjempe koselig start på sommerferien!


Oda♥

Anna♥
-Tea

20.06.2012

Heisann! Fikk en pakke i posten i dag med NYX sminke!! Gleder meg til jeg skal vise dere sminken på en bedre måte en på ett bilde. Tenkte jeg skulle lage små videoblogger om de forskjellige produktene. Må jo teste de ut litt selv først.  

Har ikke fått gjort noe med designet, men tenkte jeg skulle prøve å lage mitt egent design. Så jeg kommer ikke til å gjøre noe med det enda, får se om jeg får til å lage et egent!

-Tea♥

Snuksniksnak

Heisann! Har fått nytt design, men er ikke helt ferdig med å fikse det. Hvis du trykker på arkiv kommer det ikke opp noe, for hun som har laget designet har ikke lakt ut koden for arkivet.. Så hvis hun ikke legger det ut, må jeg bytte på nytt - så derfor gidder jeg ikke fikse noe mer på det.
Var egentli bare det jeg skulle si, skal prøve å blogge litt i morgen siden jeg nå egentlig har sommerferie! Skal bare på skolen på torsdagen for å få vitnemål, og så skal jeg si hade til klassen!


Slenger inn et bilde av meg fra i fjord sommer!

-Tea♥
 

Litt nytt!

Heisann! Var i byen en tur i dag, og da fikk jeg shoppet litt sommer ting. Gleder meg sykt til sommeren så det er morsomt å få seg nye ting til sommeren!


Topp fra Cubus 149,-                                                                                   Topp fra B.young 199,-

Neilelakker fra Cubus, 3 for 2: 50,- og To for 39,-

Øredobber og belte fra Vero Moda 39,- og 79,-

Veet Hair Minimising Body Lotion(det er en body lotion som gjør at hørveksten minsker) fra Cubus 69,-  men det var 25% på alt fra Veet så ble litt billigere!

-Tea♥

Plis hjelp meg!!

Kan dere stemme på meg?

http://www.facebook.com/EFNorge?v=app_129764153762486&app_data=entry_id%3D6391088 

Hadde blitt helt sinsykt glad hvis noen gjorde det! ♥

-Tea♥

Bilder til header

iaa1996.blogg.no lager veldig fine headere og hun skal lage til noen som ønsker seg det. Jeg har veldig lyst på en header fordi jeg ikke har noen. Headeren må være i størrelsen 960px - 300px 
Det er ikke nøye hvordan den ser ut. De headerene som iaa1996.blogg.no har på bloggen sin er veldig pene! Men blogg navnet mitt må være med ;)

-Tea♥

God morgen

God morgen alle sammen!
-Tea♥ 

New in


Fikk Det Nye bladet i posten på torsdagen og da fikk jeg med en pakke med sminke servietter fra Simple og en sminke kost fra Makeup Mekka!
Skjerfet er fra B.young 199,- // Hårspray fra Cubus 79,- // Neilelakker fra Cubus, 3 for 2 ble ca 140,-Og det jeg kjøpte meg i dag: Brillehus fra Lindex 59,- // Solbriller fra Lindex 79,- // Brow kit Gosh fra Vita 119,-

Litt småtteri som jeg har kjøpt denne uka. Syns?

-Tea♥

Romme mitt

Heisann! I går og i dag har jeg ryddet litt på rommet. Har fått meg ny seng som vi satt opp i går og jeg digger den!
Så her er noen bilder fra rommet:
Jeg har kjøpt fire plast kasser med hjul på som jeg har under senga med masse forskelig i, veldig praktisk! (Jeg skal fjerne den lilla tavlen jeg har over senga...)

Har tatt bort mye fra bulten min som sto der osv. Den hvite hyllen som står på pulten har jeg laget selv på skolen! Flinke meeg!! :D


Her er Justin Bieber hyllen min over senga♥

-Tea♥

IXUS VIP-blogger

Heisann!
Jeg har veldig lyst til å bli en IXUS VIP-blogger så jeg tenkte jeg skulle skrive om det.
 -Hvorfor du ønsker å bli en IXUS VIP-blogger:
Jeg ønsker å bli en IXUS VIP-blogger fordi jeg er veldig glad i å ta bilder og bruker å ta bilder ofte. Jeg har et speilrefleks kamera fra Canon som jeg elsker, men det er så stort og tungt å ta med seg over alt. Hvis jeg hadde hatt et slikt lite og lett kamera, kunne jeg ha tatt det med meg over alt og fått tatt enda flere bilder til bloggen. Jeg mener det er et perfekt kamera for en blogger! Jeg ønsker meg det kamera men har ikke rå til det fordi jeg ikke har noe jobb, så hadde vært perfekt å kunne fått muligheten til å fått et slikt kamera og i tillegg kunne skrive om det og anbefale det til andre. Canon IXUS 510 HS virker som et helt genialt kamera, og jeg har veldig lyst på det!
- Hvorfor trådløs opplasting er en nyttig funksjon for deg:
 Det er jo veldig nyttig fordi da kan man mobilblogge veldig enkelt. Og når man skal legge inn bildene man har tatt inn på dataen, så trenger man ikke å lete over alt etter kabelen for å overføre bildene når man kan gjøre det via Wi-fi! 

-Tea

Bli en IXUS VIP-blogger

Jeg er her!

Heisann! Endelig er det internett igjen på skolen! Vi har vært uten internett siden forrige tirsdag, det har vært helt menings løst å være på skolen... Ingen ting å gjør! I går fant jeg ut at jeg ikke skulle ta med pc siden vi ikke har bruk for den på onsdager, men så tenkte jeg at hvis vi får internett må jeg ha noe å bruke. Så jeg fikk låne ipaden til bror!! Det går ikke å legg inn bilder hvis jeg ikke har blogg appen..
Men skulle bare si at jeg lever å skal prøve å blogge litt mer :)

Design av:


INGVILD AASHEIM hits