juli 2012

Trondheim i morgen

Hallo!
I morgen drar jeg og mamma til Trondheim for å shoppe og kjøpe ting til hybelen min på Ikea! Vi skal være der ett par dager og jeg hoper at det blir en bra tur!
Akkurat nå sitter jeg å ser på Keeping up with the Kardashians og spiser små godte. Har egentli veldig vont i hodet og jeg hoper det går over så jeg får til å sove i natt.

Jeg må starte å pakke så jeg blir ferdig!!
Snakkes :)
-Tea

Bursdag til Signe!

Heisann!
I går var jeg i bursdag til Signe, hun blir 17 år den 3. august men feiret den noen dager før. Det var kjempe hyggelig og vi koset oss masse! Vi spise reker og tapas, og is og kaker til dessert :)
Her er noen bilder:

Signe <3

Jeg og Janita lekte oss med photo booth på iPaden :)

Her er det jeg hadde på meg:

Shortsen er en Levis bukse som er klipt om til shorts og så har jeg festet nagler på den. Toppen er fra Cubus, og så hadde jeg en cardigan over fra Vero Moda :)

Syns?

-Tea<3

Innkjøp fra Bodø

Syns?

-Tea♥

Har fått meg hybel!

Heisann!
Jeg var i Bodø på søndag til mandag for å finne meg hybel og jeg fant en! Vi hadde noen vi skulle se på og den første vi så på var ikke noe for meg, men så dro vi å så på en annen og den likte jeg veldig godt! Den var litt dyr men det skal gå bra :)
På mandagen ble det tid til litt shopping i byen og på city nord! Har tenkt til å lage en innkjøps video nå så den komme i morgen regner jeg med. Jeg er litt forskjølet så stemmer er ikke helt på topp...

Jeg kjøpte nagler som jeg har festet på en shorts :)

Snakkes :)
-Tea <3

Sminken jeg bestilte fra ELF

Syns?

-Tea♥

Liten kort video

En liten video som jeg lastet opp på viddy!

-Tea♥

Sminken min kom i dag!

Heisann!
I dag fikk jeg sminken min fra ELF!! Jippi! Jeg har spilt inn en video der jeg åpner pakken og viser hva jeg har bestilt. Den kommer ikke før i morgen fordi jeg skal laste den opp på youtube i natt. Kan ikke laste den opp om dagen for det bruker så mye internett.

-Tea<3

Dagen min..

Heisann!
Nå er det tredje gangen jeg skriver dette innlegget! Hver gang jeg trykker på "ok" forsvinner teksten! Så iriterene! Og jeg klarer aldri å skrive det samme innlegget flere ganger...
Jeg gjør ikke så mye om dagen siden det er så stykt vær ute, det regner og er kaldt! Det jeg har gjort i dag er; Sjekket om jeg fikk pakken min fra ELF(det gjorde jeg ikke) laget middag og klippet plenen...

I går kveld leste jeg i New Moon og spiste gullerøtter med dipp :)

Pusle<3

Har lastet ned Emoji!

Snakkes!
-Tea<3

iPad!

Heisann! Jeg har fått meg iPad!! Er kjempe fornøyd med den! Fikk den i går i posten og har nesten ikke brukt dataen siden jeg fikk den :)
Jeg har nå begynt å bruke Instagram og Viddy, og jeg heter teaaker på begge. Dere må gjerne følge meg:)

På baksiden av iPaden står det Tea Aker (skulle egentlig være Å men det gikk vist ikke) og Believe!
Her er bildene jeg har på Instagram:

Før etter bilde av bade når jeg ryddet det :)

Barbie :)
Btw så har jeg hvit iPad, det er mamma sin jeg holder her.

Kveldsmaten i går :)

JB<3

-Tea<3

Justin Bieber konserten!

Jeg var en av mange som ikke fikk billett til Justin Bieber konserten i april til neste år. Jeg satt lenge å skrek og er fremdeles veldig lei meg!
Nå har meldt meg på alle konkurransene om å vinne billetter til konserten. Jeg har veldig lyst til å dra og det vet jeg at det er fler som vil! Når billett salget startet på Billettservice kollapset siden og mange slet med å komme seg inn på den. Jeg og mamma satt med hver sin data for å prøve å få tak i billett. Ca. ti over ni klarte mamma å få en DC(
Diamond circle) billett og hun begynte å fylle ut det som skulle fylles ut. Det sto at vi hadde 15 minutter på oss til å gjøre ferdig bestillingen. Når mamma skulle velge at hun skulle bruke MasterCard for å betale, da klikket hele siden og hun ble "kastet" ut av bestillingen og da hadde hun fortsatt 6 minutter igjen på å gjøre ferdig bestillingen! Da ble jeg kjempe irritert over at det i det hele tatt kunne skje! Vi begge prøvde å komme oss inn på siden igjen men havnet bare i køen..

Billettservice sa at de ikke trodde det skulle bli så stor pågang. De hadde forventet halvparten av antallet som prøvde å få billett.  Da tenkte jeg bare at de ikke får mye med seg (de kunne ha sjekket hvor mange som fulgte han på Twitter, det er ca. 25 millioner!) og de fikk jo sjokk når han var i Oslo sist gang for det ble sånn kaos!! Vær litt mer føre var!

Det var 42 000 billetter og 125 000 som prøvde å få kjøpt klokken 09.00 på torsdags morgenen. Og Billettservice sa at de lett kunne ha solgt ut 4-5 konserter. Det tok ca. 40 minutter før alle billettene var utsolgt. Litt senere på dagen kom det på flere nyhets nettsider at det var flere som solgte falske billetter og at folk måtte være forsiktig med å kjøpe.

Jeg ser at det er mange som selger billetter på facebook og tar veldig mye betalt. Jeg synes det er litt mistenksomt at det er flere hundre gutter som har kjøpt billetter bare for å selge dem videre. Jeg tror mange er falske ihvertfall! De som selger billettene selger til de som byr mest. Jeg har sett noen by over 3000 kr for en vanlig ståplass som originalt koster ca. 650 kr! Jeg synes det er dumt at noen folk kjøper billetter bare for å selge dem, dyrere! Det er teit  at folk gjør slikt og utnytter desperate Beliebers! Jeg har hørt om noen som tar 40 000 kr for EN billett!! Det er jo helt syyykt! Det var en mor som betalte 10 tusen for to billetter, en til hun selv og en til den 11 år gamle datteren hennes. Hun hadde lovet datteren å gjøre alt hun kunne for å få tak i billetter.

 

Har du billett til konserten?

-Tea♥
 

 PS: Del gjerne dette innlegget med flere :)

Dagen i dag

Heisann! Tenkte jeg skulle legge ut litt bilder fra i dag :)
Jeg og Julie var hos Ingeborg! Vi spiste taco og var ute å kjørte med båt i vannet de har ved siden av huse sitt! Var kjempe koselig å sitte mitt på vannet med båten å sitte og prate. Når vi skulle gå oppi båten dreit (bersjet) en måse på Julie og Ingeborg, og da begynte jeg å hyl flire! Når vi skulle legge til på den andre siden skulle jeg hoppe av båten og da sklei jeg utti vannet! Det var bare opp til knærne da.. Men jeg skrapte opp albuen og fikk et kutt i fingeren som svir :(
Litt senere fant vi ut at det var fredag den 13!!! Og det var derfor alt skjedde :( 


Søte Ingeborg som spiser pringles♥

-Tea♥

Outfit 110712
Topp Vero Moda // Shorts Bik Bok // Strømpebukse ??

Syns?

-Tea♥

11.07.2012

Heisann!!
Jeg kom inn på skolen jeg hadde søkt på! Frisør i Bodø!! Jeg har egentlig ikke planer om å bli frisør, men jeg er bare ute etter å få studiekompetansen som jeg kommer til å få etter at jeg har gått frisør et år og åre etter skal jeg gå påbygging. Så skal jeg gå videre på høgskole osv. Så til høsten flytter jeg på hybel! Vis jeg finner en da, men har to på hånden som jeg kanskje skal dra å se på til helga. 

For dere som ikke vet det så er det -50% salg på http://eyeslipsface.no/! Jeg har akkurat bestilt litt sminke som jeg gleder meg til å få!! Klikk HER, for å finne koden du trenger! Jeg bestilte egentlig for ca. 400 kr, men det ble jo bare ca. 200 kr!! 

Jeg skal legge ut bilder fra Trænafestivelen i morgen eller noe, jeg venter på å få noen bilder som jeg også skal legge ut :)-Tea♥

I morgen drar jeg!!Heisann! I morgen tidlig drar jeg til Træna! Har pakket ferdig nå og skal snart legge meg. På bildet ser dere det meste av det jeg har pakket med meg, vet ikke om det er lite eller mye siden jeg aldri har vært på festival og ikke helt vet hva jeg trenger å ha med meg. Håper jeg  har alt jeg trenger. Har med meg telt, sovepose, solkrem, ull genser og litt sminke( i grove trekk). Jeg kommer nok ikke til å blogge når jeg er der, men følg med på Twitteren min @teaake

Snakkes!
-Tea♥ 

Trænafestivelen!

Heisann! Nå er det bare TO dager til jeg drar på Trænafestivelen! Gleder meg!! Har begynt å pakke litt, funnet frem soveposen og teltet.. Vi drar på onsdags morgenen, så bilr ingen bloggen før kanskje på søndag eller mandag. Skal blogge litt om hva jeg skal ha med meg imorgen! 
Jeg og Signe skal dele denne suiten:


crazy face..!

Skal du på festival i sommer?

-Tea♥

NYX sminke

Heisann! Her er videoen der jeg viser det jeg fikk i pakken med NYX sminken. Jeg bestilte den fra http://cherryculture.com/nyx

Syns?

-Tea♥

Design av:


INGVILD AASHEIM hits