september 2012

I frisørsalongen!

Heisann!
Denne uka begynte vi å jobbe i den nye salongen på skolen! Nå har vi startet med klipping og føking, og det er kjempe morsomt.
Jeg har tok litt bilder av salongen i går:

Her er saksene mine! De er så pene!!

Meg med sakse belte mitt!

Litt bilder av det ene hode mitt.

En del av salongen.

Christina!<3

Warsjin, Marte og meg!

Ja, litt bilder fra gårsdagen i salongen..

-Tea<3

Dagen i går i bilder

Dette var de eneste bildene jeg tok i går, men jeg gjorde egentlig ikke noe spesielt i går. Jeg var hjemme hele dagen siden vi er permitert fra skolen. Det begynner å bli kjedelig å ha så mye fri.. Spesielt siden jeg bor alene. I dag er siste dagen med fri, så i morgen må jeg på skolen 08.10!
Grunnen til at jeg er så tili oppe i dag er fordi at pappa drar hjem fra jobben/båten i dag og han må vente til flyet går, så da skal jeg møte han! Lenge siden jeg har sett han nå!

Snakkes!
-Tea<3

Helga

Heisann!
Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder som jeg tok i helga. Var i Tromsø for å se det nye søskenbarnet mitt<3 Han er kjempe søt, og kjempe liten! Har er en måned i dag. Og gjett hva!! Jeg skal være gudmor! Jeg håpet at jeg fikk bli det og det ble jeg!! Er kjempe glad for det!

Jeg legger ikke ut bilder av babyen fordi jeg spurte ikke om det var greit, så da synes jeg ikke det er rett å gjøre det.

Jeg og Kristoffer var på Kino og så "Tina og Bettina the movie"!

I dag har jeg ikke vært på skolen fordi vi er permitert frem til torsdagen. Så i dag har jeg sovet lenge og vasket klær!! Hehe, morsomt.
Jeg var en liten tur i byen, fant ut seks minutter før bussen gikk at jeg skulle dra, så jeg måtte pakke ned i veska og løpe ned til bussen!

Har sett på film i kveld og drukket kakao<3

-Tea<3

På Flypassen

Heisann! Nå sitter jeg på flyplassen i Bodø og venter på at de andre skal komme med fly fra Sandnessjen. Vi skal reise til Tromsø for å se på det nye søskenbarne mitt/vårt. Jeg har akkurat spist frokost her på flyplassen og sjekket inn bagasjen. Flyet går ikke før i tre tiden, men jeg skulle møte de her så skal vi gå litt i byen først :)

Veldig greit med gratis internett på flyplassen i en time, og jeg håper det er internett på flyet også! Jeg er egentlig veldig redd for å ta fly, så jeg gruer meg litt... Jeg må bare huske å gå om bord i flye med høyre foten først!!

-Tea<3

Design av:


INGVILD AASHEIM hits